Registra el teu domini
 Com registrar?
 Qué és un domini
 Traslladar un domini
 Registrar un .es
 Preguntes més freqüents
 Serveis inclosos i gestió
 

 
   
Al registrar el seu domini amb Ciberpyme, gaudirà d'una gestió autònoma i completa del mateix i un ampli ventall de serveis addicionals, que podrà gestionar des de la seva extranet privada.

Redirecció de domini

Mitjançant la redirecció d'un domini podrà apuntar el seu domini cap a l'adreça web que desitgi. D'aquesta forma, podrà fer que el seu domini registrat en Ciberpyme, apunti per exemple a un espai gratuït proporcionat per altre proveïdor, evitant adreces extremadament difícils de recordar per part dels visitants del seu lloc web. Amb el registre d'un domini en Ciberpyme i la seva redirecció gratuïta, bastarà amb escriure en el navegador www.sunombre.com per a accedir al seu lloc.

La redirecció també és molt útil quan disposa de diversos dominis registrats i desitja que tots apuntin al mateix lloc web.

 
En la seva extranet podrà triar entre 2 maneres de redirecció diferents per al seu domini:
Redirecció directa (gratuïta)
Mitjançant la qual, el seu domini apuntarà directament a l'adreça web que vostè li indiqui mostrant en el navegador l'adreça real.
Redirecció transparent o amb "frames”
amb un cost de només 6€, mitjançant la qual aconseguirà una redirecció “elegant” al no mostrar-se la url extensa i real en el navegador, ja que en la barra d'adreces sempre apareixerà el seu nom de domini.

Pàgina de pàrquing de cortesiaSi registra el seu domini i encara no disposa d'allotjament web, si algun usuari tecleja la seva adreça en un navegador, accedirà a un pàgina de cortesia en la qual es mostrarà el missatge “domini en pàrquing”, en lloc de la pagina de "document no existeix " que mostra el navegador per defecte, afavorint d'aquesta manera que la seva pàgina sigui visitada en altra ocasió i evitant que l'usuari interpreti que el domini no existeix o que va cometre un error a l'escriure l'adreça.

Servidors de nom (DNS) sota el seu domini


AL registrar el seu domini pot establir els servidors de nom que vostè desitgi, o fins i tot sol·licitar que li siguin creats els seus propis.


Renovació de domini des de la seva extranet


Vostè podrà renovar el seu nom de domini de forma senzilla i en temps real des de la seva pròpia extranet privada, sense necessitat de tornar a introduir totes les dades necessàries per a un registre, ni realitzar un nou procés de contractació.


Actualització i modificació de dades del seu nom de domini


Des de la seva extranet privada podrà modificar o actualitzar les dades del seu domini en qualsevol moment i tantes vegades com desitgi, d'una forma senzilla i immediata. Aquesta característica és molt important, ja que aquestes dades (per exemple l'e-mail que figura com contacte administratiu del domini) són de vital importància a l'hora de gestionar el seu domini renovant-lo, traslladant-lo, etc.

Atenció personal per part de professionals


Els professionals que integren el nostre departament de dominis estan a la seva sencera disposició per a assessorar-li i ajudar-li davant qualsevol dubte o necessitat relacionada amb el procés de registre, renovació o trasllat del seu domini. Amb Ciberpyme gaudirà d'una acurada atenció personal perquè qualsevol acció que desitgi portar a terme li resulti còmoda i no suposi cap contratemps per a vostè.


Gestió avançada de registres DNS


Gestioni registres DNS (MX, A, CNAME, NS ...). D'aquesta manera podrà establir el servidor que rebrà o gestionarà el correu del seu domini, podrà associar el seu domini a una adreça IP, podrà crear alies o subdominios, establir quins seran els servidors de nom del seu domini, etc.


Canviï les DNS del seu domini de forma senzilla i en temps real

Des de la seva extranet privada podrà editar i actualitzar tots les dades del seu domini, entre ells els DNS. El que li permetrà associar el seu domini als DNS que necessiti en qualsevol moment de forma automàtica.

Garantia de registre immediat i automàtic en el moment de pagament

El seu domini serà registrat automàtica i immediatament en el mateix moment que realitzi el pagament del mateix. D'aquesta forma, Ciberpyme elimina la possibilitat que qualsevol demora per part de personal humà en l'execució del registre pugui traduir-se en la pèrdua del mateix al ser registrat per altra persona.


Avisos automàtics abans de l'expiració del seu domini

El nostre sistema li avisarà automàticament quan la data d'expiració del seu domini estigui propera (90, 60, 30 , 15, 3 i 1 dia abans de la seva expiració). D'aquesta forma evitarà possibles incidències com la pèrdua de la seva domino, derivades de l'oblit de la seva renovació.

 
 
 
Documento sin título
© CiberpymeCan Bruixa, 38-40Tel. 667 687 147 08014 - BARCELONA