Registra el teu domini
 Com registrar?
 Qué és un domini
 Traslladar un domini
 Registrar un .es
 Preguntes més freqüents
 Serveis inclosos i gestió
 

 
   
Per quŔ traslladar el seu domini a Ciberpyme?

PerquŔ Ciberpyme li ofereix les millors condicions econ˛miques i la major llibertat de gestiˇ sobre el seu domini. DisposarÓ d'una gestiˇ avanšada de les seves DNS, podrÓ redireccionar-lo gratu´tament tantes vegades com desitgi, actualitzar o modificar les seves dades c˛modament, control i avisos d'expiracions.
  Quant em costa traslladar un domini?

En realitat gens!. El trasllat és gratuït.
Només abona 15€ en concepte de renovació per un any del seu domini. Aquest any se li ampliarà a l'actual data d'expiració del seu domini.

Per exemple, si al seu domini encara li queden 6 mesos per a la seva expiració, al traslladar-lo amb Ciberpyme li quedaran 6 mesos + 1 any.
Condicions per a traslladar un domini  
Perquè un trasllat de domini no sigui rebutjat, és important tenir en compte els se- güents factors:

1 . Vostè o alguna persona amb la qual manté contacte figura com a contacte administratiu del domini que desitja traslladar.

Per raons de seguretat, l'única persona amb potestat per a autoritzar el trasllat del do- mini és la qual figura com a contacte administratiu. És de vital importància poder accedir a l'adreça d'e-mail que figura en el contacte administratiu per a poder respondre des d'aquest compte de correu i autoritzar el trasllat. Deu assegurar-se que té accés a aquesta adreça d'e-mail i que està operativa.

En cas de no figurar com contacte administratiu del seu domini, deurà sol·licitar a l'empresa amb la qual va registrar el seu domini que li inscrigui a vostè amb la seva adreça d'e-mail. Recordi que el domini és seu i per tant, el lògic és que vostè figuri com contacte administratiu.

Per a comprovar si vostè figura o no com a contacte administratiu, pot utilitzar qualsevol whois (caixa de consulta per a comprovar si un domini existeix o no) i veure la informació que mostra el seu domini. Comprovi'l aquí .

2 . El domini deu tenir més de 60 dies de vida des que es va registrar.

3 . Que el domini no es trobi expirat . Si estigués expirat seria rebutjat pel registrador actual. És aconsellable iniciar els tràmits de trasllat 60 dies abans de la data d'expiració.

4 . El domini, no deu estar bloquejat. Aquesta és una modalitat utilitzada per alguns registradors i titulars per a protegir la propietat del seu domini. En aquest cas, haurà de contactar amb el seu registrador actual perquè desbloquegi el seu domini.

5 . No deu trobar-se sota un procés d'arbitratge. La ICANN bloqueja els dominis que estan en disputa judicial o d'altre tipus.
 
     
á
Documento sin título
© CiberpymeCan Bruixa, 38-40Tel. 667 687 147 08014 - BARCELONA